maandag 29 mei 2017

Rap Rijp...Rap Rot

Rap Rijp … Rap Rot ! Zo gaat het in de natuur en ook in het echte leven, meer bepaald met abnormaal snelgroeiende Bouwfirma’s. Bedrijven die gebouwd zijn op gebakken lucht en je eigenlijk, zonder schroom, luchtkastelen aan het verkopen zijn. Ze komen vaker voor dan je denkt en het strafste van al is dat heel wat bouwheren hierin blijven trappen.


Doe zeker je huiswerk. Vooraleer in zee te gaan met een bouwfirma controleer het bedrijf op diverse vlakken. Zelfs al denk je: "mij overkomt dit nooit." Wees gewaarschuwd want het komt vaker voor dan je denkt. Mensen gaan volledig op in het prachtig voorgestelde bouwproject en kunnen niet wachten tot hun bouwdroom klaar is. Ze zijn veel te goedgelovig met als resultaat dat er te hoge voorschotten betaald worden voor nog onuitgevoerde werken. Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat je betaald hebt voor een luchtkasteel...

Ben je zelf niet vertrouwd met balansen lezen of hoor je het donderen in Keulen bij de term "kredietwaardigheid." Ga dan zeker vooraf even langs bij je boekhouder of je bank en laat hen dit uitpluizen. Zij kunnen je hier advies in geven.

Geef niet zomaar je spaarcenten aan een wildvreemde maar weet met wie je je bouwdroom gaat realiseren.


bron:www.sleutel-op-de-deur-bouw.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten